☀️Sommertilbud - Spar op til 40% - Kun i en begrænset periode☀️
Kvalitetskøkkenet
Kurv 0
  • Alle produkter
  • Airfryer
    • Airfryer
    • Airfryer tilbehør
  • Bolig
    • Køkkengrej
    • Støvsuger
    • Køkken tilbehør
  • Køkkenmaskiner
    • Airfryer
    • Blender
    • Stavblender
    • Brødristere
    • Kaffemaskiner
    • Popcornmaskine
    • Røremaskiner
  • Kaffe/Te & Vand
    • Kaffemaskine
    • Espressomaskine
    • Elkedel
    • Te
  • Knive
    • Knive
    • Knivtilbehør
  • Pander & Gryder
    • Pander
    • Gryder
    • Støbejern
  • Grill / Udendørs
Kvalitetskøkkenet
  • Alle produkter
  • Airfryer
    • Airfryer
    • Airfryer tilbehør
  • Bolig
    • Køkkengrej
    • Støvsuger
    • Køkken tilbehør
  • Køkkenmaskiner
    • Airfryer
    • Blender
    • Stavblender
    • Brødristere
    • Kaffemaskiner
    • Popcornmaskine
    • Røremaskiner
  • Kaffe/Te & Vand
    • Kaffemaskine
    • Espressomaskine
    • Elkedel
    • Te
  • Knive
    • Knive
    • Knivtilbehør
  • Pander & Gryder
    • Pander
    • Gryder
    • Støbejern
  • Grill / Udendørs
Kurv 0

Søg i vores butik

Kvalitetskøkkenet
Kurv 0
Populære søgninger:
Airfryer Blender Stegepande
Hjem Opskrifter
Opskrifter

Espresso Martini Roulade opskrift

Dec 09, 2024
Espresso Martini Roulade opskrift

Espresso Martini Roulade

En jule-roulade, der imponerer!

Nyd smagen af denne overdådige cocktail i den perfekte dessert til julefesten. Chokolade og kaffe forenes i en rig og cremet roulade med et lille twist. Pynt med mørk chokolade og "frostede" røde bær for en magisk afslutning på desserten.


Antal personer:
6
Forberedelsestid: 45 minutter
Bagetid: 10-15 minutter


Ingredienser

Til rouladen:

  • 3 store æg (stuetemperatur)
  • 80 g sukker
  • 50 g hvedemel (sigtes)
  • 2 spsk espressopulver eller instant kaffepulver
  • 3 spsk kakao af god kvalitet (sigtes)
  • 1 spsk mælk
  • Sukker til drys


Til fyldet:

  • 300 ml piskefløde
  • 1 tsk espressopulver eller stærk instant kaffe
  • 2 spsk kaffelikør
  • 1 spsk vodka
  • Flormelis


Til pynt:

  • Chokoladeflager
  • Røde bær eller hindbær
  • Æggehvide
  • Sukker


Du skal bruge:

En non-stick bageform (34 cm x 24 cm x 2 cm)



Fremgangsmåde

  1. 1. Forberedelse:
    Forvarm ovnen til 180°C (160°C varmluft). Smør bageformen let og beklæd den med bagepapir.

  2. 2. Lav rouladebunden:

    • Pisk æggene og sukkeret i en stor skål med en elektrisk pisker i ca. 10 minutter, indtil blandingen er tyk, lys og dobbelt så stor. Når du løfter piskeriset, skal der dannes et "bånd". (Hvis du pisker i hånden, tager det længere tid).
    • Fold mel, kaffe, kakao og mælk forsigtigt ind i æggemassen med en metalske.
    • Hæld blandingen i bageformen, og fordel den jævnt med en lille palettekniv.
    • Bag i 10-15 minutter, til kagen er hævet og føles fast.

  3. 3. Forbered underlaget:

    • Læg et fugtigt viskestykke på bordet. Dæk det med et ark bagepapir og drys rigeligt med sukker.
    • Vend den bagte roulade ud på bagepapiret (med kagesiden nedad), og fjern bagepapiret fra kagens bagside.

  4. 4. Rul og køl af:

    • Start fra den korte ende, og rul kagen stramt sammen ved hjælp af viskestykket og bagepapiret. Lad den køle helt af i viskestykket.

  5. 5. Lav fyldet:

    • Pisk fløden sammen med espressopulver, kaffelikør, vodka og lidt flormelis, til den er tyk og kan holde formen.

  6. 6. Samling af rouladen:

    • Rul den afkølede roulade forsigtigt ud og fordel fløden jævnt, men lad en kant på 2 cm fri.
    • Rul forsigtigt rouladen sammen igen og drys med flormelis. Løft den forsigtigt over på et serveringsfad.

  7. 7. Lav "frostede" bær:

    • Pisk æggehviden let med en gaffel i en lille skål.
    • Pensl bærrene let med æggehvide, og vend dem i sukker, så de er dækket. Lad dem tørre på en bakke, indtil de skal bruges.

  8. 8. Pynt og servering:

    • Pynt rouladen med chokoladeflager og de frostede bær. Server og nyd!

Velbekomme! 🍰

Tidligere
Tilberedning af kød i Airfryer: En guide og opskrifter
Næste
Ristet Hasselback Butternut Squash med Klementin og Honning

Relaterede artikler

Nem og hurtig bao opskrift

Nem og hurtig bao opskrift

Den perfekte Gin & Tonic - En guide til denne signaturdrink

Den perfekte Gin & Tonic - En guide til denne signaturdrink

Den perfekte chokolade mousse - en lækker og let dessert

Den perfekte chokolade mousse - en lækker og let dessert

Chili con carne med ris og tortillas - Lækkert og nemt

Chili con carne med ris og tortillas - Lækkert og nemt

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1-3 hverdage

4.8 Stjerner på Trustpilot

+10.000 Glade kunder

100 Dages Returret

2 års reklamationsret

Links

  • Hjem
  • Produkter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Nyheder & Inspiration
  • Søg

Kundeservice

  • Kontakt
  • Handelsbetingelser
  • Privatlivspolitik
  • Fortrydelsesret

Kontakt:

Kundeservice:
Mandag-Fredag 10-14
info@kvalitetskoekkenet.dk

Kontor:
Fælledvej 25, 2200 København

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag unikke tilbud, nyhed on nye produkter og meget mere ved at tilmelde vores nyhedsbrev.

© Kvalitetskøkkenet.dk 2025
Betalingsmuligheder:

    Confirm your age

    Are you 18 years old or older?

    Come back when you're older

    Sorry, the content of this store can't be seen by a younger audience. Come back when you're older.

    Indkøbskurv

    Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
    Subtotal 0,00 kr
    Se indkøbskurv
    Trust secure badge