Gryder
Herunder finder du kvalitetsgryder fra prisvindende tyske AMT Gastroguss. Forkæl dit køkken med solide og stilfulde gryder, som både holder længe, og giver en fantastisk oplevelse, når du tilbereder din mad. Lavet af kvalitetsmaterialer sørger AMT Gastroguss-gryder for, at din gastronomiske oplevelse forløber gnidningsløst fra forberedelse til servering. Gryderne har utrolig lang levetid, den bedste varmefordeling og holder på varmen i lang tid, så din mad ikke køler af på sekunder.
En gryde for alle
De flotte kvalitetsgryder er ikke blot lavet af gode materialer eller stilfuldt design, de er også designet til at passe til alle varmekilder. På den måde er det ligegyldigt, om du har gaskomfur, induktion eller elektrisk komfur. Du behøver derfor ikke lede efter specifikke gryder til specifikke varmekilder, da disse gryder har det hele. Står du og skal renovere køkken eller skifte komfuret, så skal du altså ikke til også at have nyt køkkenudstyr. Eller ønsker du blot at tage din yndlingsgryde med i sommerhuset, så er der heller ingen hindring i det. AMT Gastroguss er gryder til gas, gryder til induktion, gryder til ovn og gryder til elektrisk komfur - alt i én!
En gryde uden begrænsninger
AMT Gastroguss-gryderne er håndstøbt i 9 mm aluminium og belagt med samtlige lag beskyttelse. På samme måde som deres prisvindende gryder af 6 lag. AMT Gastroguss-gryderne består af følgende seks lag:
- Støbt aluminium
- Sprøjtet Aluminium
- Titaniums belægning
- Forstærket keramisk belægning
- Mineralsk belægning
- Lotan non-stick belægning
Disse seks lag har hver deres egenskab, som tilsammen skaber et solidt kvalitetsprodukt. For eksempel gør den lette non-stick overflade det let af rengøre gryderne med køkkenrulle, og det solide aluminium gør, at gryderne kan tåle at komme i både ovn og opvaskemaskine.
Kvalitets køkkenudstyr - kåret til verdens bedste
AMT gastroguss betyder ikke blot god kvalitet, men den klassiske AMT Gastroguss pande er faktisk kåret til verdens bedste. Den prisvindende pande er kåret til verdens bedste af VKD (Verband der Köche Deutschlands), som er Tysklands største kokkeforening. Ved “Culinary Olympics” i 2016 brugte 65 ud af 69 kokkelandshold disse pander i deres discipliner, og det tyske magasin Testmagazin Tyskland scorer panderne til 92,1 ud af 100 - hvis ikke dette giver et kæmpe kvalitetsstempel, hvad gør så?