Om os

Kvalitetskøkkenet ApS 
CVR nr.: 42093505
Email: info@kvalitetskoekkenet.dk

Det bedste køkkenudstyr!

Hvem er vi?

Kvalitetskøkkenet er en dansk virksomhed der har ambitioner om at være førende forhandler indenfor kvalitets køkkenudstyr. Vi har flere års erfaring inden for køkkenudstyrs branchen, både til restaurant, virksomheder og private. 

Vores produkter?

Vi går op i kvalitet og elsker vores udstyr. Alle vores produkter er kvalitetstestet, så vi altid kan stå indenfor den allerhøjeste kvalitet, og udelukkende forhandle de bedst mulige produkter.

Vi er officiel forhandler af alle vores produkter, så du trygt kan købe originale og nyproduceret produkter, hvilket også betyder vi kan holde prisen nede ved at undgå en masse mellemled.

Tilfredse kunder!

Kundeservice og kundekontakt er for os, det absolut vigtigste! Vi har over 3000 glade og tilfredse kunder, hvilket vi ønsker skal være meget højere. Derfor ønsker vi også, både før, under og efter købet at levere den bedste service.

Spørgsmål?

Vi mener service og kundepleje er noget af det absolut vigtigste, for at sikre en tryg og god oplevelse ved online handel. Derfor sidder vi også klar til at besvare alle henvendelser tæt på 24 timer i døgnet. Enten via vores "kontakt" side eller via mail på info@kvalitetskoekkenet.dk.