Om os

Kvalitetskøkkenet ApS
CVR nr.: 42093505
Email: info@kvalitetskoekkenet.dk

Hvem er vi?
Kvalitetskøkkenet er en dansk virksomhed der har ambitioner om at være førende forhandler indenfor kvalitets køkkenudstyr. Vi har flere års erfaring inden for køkkenudstyrs branchen, både til restaurant, virksomheder og private. 

Vores produkter?
Vi går op i kvalitet og elsker vores udstyr. Alle vores produkter er kvalitetstestet, så vi altid kan stå indenfor de er af allerhøjeste kvalitet, og udelukkende forhandle de bedst mulige produkter.
Alle vores produkter bliver produceret i Tyskland, hvilket betyder vi kan sikre den ekstremt høje kvalitet på alle produkter.

Vi er officiel forhandler af alle vores produkter, så du trygt kan købe originale og nyproduceret produkter, hvilket også betyder vi kan holde prisen nede ved at undgå en masse mellemled.

Spørgsmål?
Vi mener service og kundepleje er noget af det absolut vigtigste, for at sikre en tryg og god oplevelse ved online handel. Derfor sidder vi også klar til at besvare alle henvendelser tæt på 24 timer i døgnet. Enten via vores "kontakt" side eller via mail på info@kvalitetskoekkenet.dk.